Hej mina fina Maria.

jag hackar mig in på din blogg, hihi, men jag tänkte bara säga att jag saknar dig så oerhört mycket, och jag hoppas att allt är bra med dig och om det inte är det, så tycker jag du ska ringa mig omedelbart och prata av dig! För jag lyssnar alltid, och jag blir alltid glad av din röst och ditt skratt.
Du är en människa som jag älskar att ha i mitt liv, du lyser upp min dag, du kan få mig att le bara genom att finnas till. Du är en äkta ängel, en ängel som existerar på riktigt som går på denna jord, du är ingen fantasi, du är magisk! <3

Jag saknar dig, och jag längtar tills vi ses igen!
Hälsa Alexander och Tina <3


/ Lena

tråkigt

Jaaa, usch... vi har konsert imorgon, och jag kommer suga, och så har jag prov i samhälls nästa vecka, och det är 46 instuderingsfrågor som man ska svara på för att förbereda sig på provet... DRYGT!! Jag vet fan inte om jag kommer klara det provet, men jag bad Karl göra ett förenklat prov till mig - ett bara G prov, så jag kanske får G... Sen har jag ett rest prov i samhälls på två frågor om Finanspolitik, och penningpolitik. Jippei!! Och så har jag rest i Svenska, ska skriva en uppsatts om Moliére, och berätta om "Den inbillade sjuke" ännu roligare, nej! Men fan, om 4 veckor då är allt över, ALLT ÄR ÖVER DÅ! Gud så skönt det kommer att vara :)

Jag vill också bara säga att jag älskar min Man, Daniel Alexander Pettersson! <3
Och så saknar jag min vän borta i Borlänge, Lena, gud så jag saknar henne..!
Puss och kram från mig, den mest oseriösa bloggaren i världen!

RSS 2.0