Hos Alexander

Ja, ikväll ska vi se film, äta godis och bara mysa lite lagomt :) . Veckan har varit hård, i tisdags åkte vi snow board, och sen blev vi tvungna att åka i torsdags också för att det gick så bra för mig och Tina.
Imorgon så ska jag och Alexander till Vindeln, typ xD . Förhoppningsvis äta Pizza om inte hans mamma gör tacoos, det KAN JAG INTE tacka nej till, gaah!
Men men, Annas.. jag har ridit typ varje dag hela veckan, Zorro är VÄRLDENS SÖTASTE!! Men jag blir galen, för mina saker försvinner i stallet .. jag förlorar batterier, min pann-lampa är borta, ibland är mina skor borta, Jag blir tokig :S Så jag har börjat ta hem mina grejor för det funkar fan inte. Jag vill ha mina saker för mig själv, men men .. aja, sånt är livet när folk inte kan skillja på "ditt och mitt"
Hmmh .. Men men, det är skönt att vara hos Alexander faktiskt :) .. Det är tyst, och vi gör inte så mycket. Jag är alltid så stressad när vi är hemma, men nu känns det faktiskt bättre.
Jag tog min livmoderhals-canser spruta i Torsdags också, helvete så ont det gör!! Men men, nu har jag bara en spruta kvar, :)

Puss och god natt,

Veckans gång

Ja hörrni .. Jag vet inte, Veckan har varit hemsk. Har haft världens konstigaste humör, inte mått så bra m.m + att det varit så jävla kallt att jag knappt kunnat gå ut (vilket resulterat att jag inte kunnat rida, vilket gör att jag mår skit dåligt, wihoo..)
Och sen i helgen, när det väl blir varmare, nej då har ju jag och pappa planerat att vi ska tapetsera i stugan, så då har all tid gått dit, och lite mer. Vi tapetserade till klockan halv 3 inatt, så vi skulle hinna bli klar. Bläää..
Och så hade vi för lite tapet. EN jävla Decimeter för lite hade vi xD Gissa om pappa va sur? Men annars, jag är faktiskt nöjd över den här helgen, fast jag inte fått rida ( :( ) Med tanke på hur lite pappa och jag får vara ensamma, så var det så skönt. Fast jag har ont överallt, och är jätte trött xD

Sen ikväll kommer Alexander, så jag funderar på om jag ska skynda mig ut och pyssla lite me Zorro direkt efter maten :) hur låter det? Jag får smaka på det till maten, så bestämmer jag det sen.
Godkväll

Fredag kväll

Ikväll var jag ute och red med Linda, och jag fick rida utan pannlampa för att mina batterier har försvunnit, men aja :) Det va mysit , Zorro är som vanligt världens sötaste <3

Denna helg tillbringar jag hos Anna och Arne, just nu sitter vi och kollar på lets dance, och jag har just kollat Blondinbellas blogg. Bloggdrottningen. Tänk att man kan bli kännd för att blogga? Man kan visst bli kännd för ganska mycket XD men aja, sånt är livet :)
Imorgon ska vi till Umeå och se bio, och så ska jag och Anna gå på stan typ :)
Men men myspys, nu kom Anna med Choklad pudding, så jag måste väll äta lite ^___^
+ att Lets Dance går för fullt, det va faktiskt lite intresant :P
Puss alla, jag saknar


Vila i Frid Maja Bergh



Rest in peace Maja Bergh
Inte skulle du dö.
Inte du.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen
Vi va inte bästisar, man kunde kanske inte kalla oss vänner.
Men kompisar?
Jag vet inte vad som gills, men ditt leende när man sågs i korridoren
Vårat intärna skämt.
Att du hälsade på mig, när alla andra bara vände ryggen, och va svin
Då log du!
Jag kommer sakna ditt leende, ditt sken.
Jag vet inte om man kan kalla oss kompisar, men jag såg dig som
"någon jag vet vem det är, och det jag visste, det gillade jag"
Om Gud finns så hade han väll för fan ingen rätt att ta dig här ifrån nu!
Du lämnade oss för tidigt Maja.

Vila i frid Maja.
I´ll see you in heaven

Och jag håller mitt löfte.
Lesbiska, Killar är bara svin!

I´ll miss your smile...



KOM TILLBAKA, DU TOGS FÖR TIDIGT!

Fredag natt

Ja. Vad säger man? Idag har jag varit på stan med pappa, fixat en försenad julklapp, och kollat på en bård till våra tapeter i stugan :) Det såg bra ut, tror nog vi tar dom, pappa och jag ska tapetsera om vardagsrummet i stugan, och vi ville göra det extra snyggt med en bård också. Så det blir intressant, Maria tapetsera? Hejja på mig!
Sen for jag och Emma ut och promenerade med hästarna, vilket va jätte mysigt, lite kallt kanske, men travar man mycket så håller man värmen :) Sen vid 5 nån gång så åkte vi till Umeå, jag mamma pappa Mikael och Thomas. Thomas skulle kolla på en ny bil, medans jag och mamma passade på att gå runt och kolla på H&M, Coop, Maxi, ja :) Affärer som har öppet den tiden. Myspys! Det va faktiskt passande att få vara lite ensam med henne någon gång också. Hon är bäst min mamma <3
Chrille min svikande kompis skulle också ha kommit och varit social, men då bråkade hans mage, så jag och mamma blev ensama :) Men som sagt, det va passande, vi behöver tid för oss själva.

Imorgon kommer Alexander hit, eller ja.. Det är väll idag, om man ska vara petig? Men vi säger imorgon, det gör mig minst förvirrad ^^ och då ska vi åka till stugan och kanske vara med Emma, och kanske Sanne :) . Annars ska vi väll bara mysa, vi har ju inte träffats på 2 veckor, så ^__^ Sen hoppas jag på att han ska spruta eld, och poia på sjön, det skulle vara jätte fint!
Men vi ser ju, det är ju upp till honom :)

Sen på SÖNDAG, så händer det bästa av allt. TINA KOMMER HEM!
Jag ringde henne igår, (För övrigt så trodde hon att jag va full xD ) och det va så underbart att få höra hennes röst för första gången på TRE veckor! Jag trodde aldrig att jag skulle sakna henne så mycket, men det gör jag!
Och mamma frågade om jag inte saknade Alexander lika mycket, men när jag tänker efter. Alexander har jag faktiskt pratat med Varje dag sen han åkte. Tina har jag fått nått enstaka sms ifrån, har pratat med henne på msn typ två gånger, och inget mer. På TRE veckor! Så jag tror att, saknaden dämpas när man faktiskt får prata med varandra på telefon. Och Tina har varit en av mina bästa vänner sen 11 år tillbaka. Alexander har jag kännt max .. ett år? Det är skillnad, eller hur? Eller ska jag ha ångest över att jag saknar min bästa kompis, mer än min älsklipälsk? xD Aja, hur som helst :) Jag saknar dom båda, det får duga.

Helt galet, jag har börjat tycka att High School Musical är bra O.O .. eller bra och bra .. det är väll inte så att jag sitter och taggar High School musical eller så, men det är inte dåligt faktiskt. Det finns väll saker jag stör mig på som fan, som att dom kör play-back. Det är skit irriterande! >___< Men ja .. jag ska ta ett allvarligt snack med Majny, för ett år sen hatade jag High School Musical för att ALLA såg det, och nu tycker jag faktiskt att det går att se xD Gud ändå så pinsamt!!
Men men, då ser jag faktiskt Disney filmer hit och dit och här och var också, det är ju faktiskt inte sån stor skillnad ^___^ Jag skyller på det om någon skulle klaga!

Vad mer har jag på hjärtat...
Äääh, jag avslutar med att Zorro är världens bästa, och att jag älskar honom till 1000 % !
Och att jag vill ha Söndag så jag får krama Tina igen!
Alexander, vi ses imorgon, då ska du få dagens chock, jag ser inte ut som jag gjorde när du lämnade mig :]

Jag älskar er alla, ni är mitt guld <3

Och ja, ni resten som läser min blogg,
Puss v


RSS 2.0