Fint


Det är fint på kvällen :)

Jörgen, den galne åkaren


Lite galen är han ju, som åker på flaket när Marie kör xD
Det är livsfarligt att bygga ligghallar åt hästar! ^___^

Marie den galne traktorföraren!




Hon gillar att misshandla Jörgens traktor! xD
Vi byggde ligghall, eller. Jörgen och Marie byggde, och jag stog och langade hammare, spik, vattenpass, ja allt möjligt ^^

Alexander

Ja, nu tycker jag att han har varit borta tillräckligt länge >___< Jag får träffa honom den 3, men ändå! Det känns nästan som en evighet!
Men aja, jag har Zorro, och han är ganska bra sällskap han med ^^ Va ute och red idag, jävlar va skönt det va! Vi galopperade ovanligt lite idag faktiskt, men det va ganska skönt att trava och skritta också. Dayson va med, och han älskar det, fast jag gillar inte att grann hunden atackerar Dayson O.o men men, jag får väll lösa det där på något sätt.
Annars är det bra, lite trött bara, :)
Jag saknar Tina, hon kommer inte hem förns den 4, varför ska alla lämna mig?! Lena stack ju till Patrik också, det är bara Majny jag har kvar! O.O Svin, hela högen xD <3 Men väldigt söta svin :)
Men som sagt, jag har Zorro ^^
Hur som haver, imorgon är det en ny dag, och jag ska vara uppe med tuppen.
Så godnatt gott folk ^^

God jul

Ja, jag är lite sen, men jag har inte haft tid att sitta vid datorn förns nu :) vi hade en väldigt stressig jul, allting började med att jag började spruta näsblod, och Mikael började spy. Så vi var sena till Kroksjö, där vi skulle fira jul.
Men iaf, när vi kom dit runt 14.00 kanske, så fikade vi direkt. Lotten va också med, och hon tyckte det va skit läskigt med den stora hunden som också va där, och alla tyckte hon va jätte söt! ^^
Sen iaf så gick jag och Lilian ut med Lotten, för att skynda oss få se Kalle Anka - TRADITION!
Senare så gick vi typ bara runt och gjorde inget, eftersom maten va lite sen >____< .. men god mat fick vi :)
Och direkt efter maten så gick vi upp på övervåningen och delade ut alla julklappar ^^ Jag fick


* En locktång

* En trummstocks väska

* Present kort för 300 kr på Åhléns

* Present kort för 100 kr på V.I.P
 
* Tjocksockar, och vanliga sockar

* Ett USB minne på 8 GB

* En häst allmenacka

* Pippi Långstrump på Rymmen - filmen

* Ljuslyktor

* En ny kudde

* Ett underställ

* En stor Te-Kopp

* Beck - Vita nätter

Sen minns jag inte mer xD .. Jag tror inte att jag glömmt något nu iaf :)
Aja, En god jul på er alla! <3

Zorro




Han har världens vackraste ögon <3

Tannes trollfaks




Söötast! <3

Tannes Trollfaks




Sötaste fölet i världen! <3

Nytt hår, och god jul!

Baah, idag/igår så klippte världens bästa frisör mig! Hädan efter kommer jag lita på allt Lena säger, hon har haft rätt TVÅ gånger idag!! :O Först att man ska lita på Josse, och sen att jag fick världens härligaste frisyr xD . Jag dör, jag vill lägga ut bilder, men jag vill samtidigt chocka folk, jag suger på att hålla mina egna hemligheter xD
Aja, jag är jävulskt nöjd i alla fall!
Annars har jag haft en jävulst stressig dag idag. Jag som hade planerat att om jag far tidigt ut i stallet så skulle jag hinna betydligt mycket mer, men ändå va jag inte därifrån förns 15.00 .. och jag for dit 11 >____< .. gud ändå. Så hur jag än gör så måste jag stressa. Idag snabb köpte jag dom sista julklapparna, och sen sprang jag hem, duschade, och sen sprang jag hem till Lenas syster Ewa :)

På tal om stallet, jag tycker mycket om Zorro! Bah bah bah, omg . Det va nån vecka sen, när jag va hos Anna och Arne senast. Då drömde jag att Zorro skulle slaktas. Det va så jävulskt hemskt, så när jag vaknade så grät jag. Så om det förklarar hur mycket han betyder för mig så tycker jag att folk ska sluta klaga när jag är glad och pratar om honom ^___^ <3
Får se om jag hinner ta God Jul galoppen imorgon. Det skulle vara mysigt, men jag får se. Jag hade då i alla fall tänkt ge Zorro en julklapp <3

Hur som haver, nu ska det snart sovas :) Ska lägga ut lite bilder på Zorro som jag tagit idag, och lilla troll faxet som Marie har införskaffat! ^__^


God Jul allihopa!

Jasmir



Hej, jag är världens suraste, men väldigt söt!

Ludde och Cindy





Tannes kärlekspar. Dock är Ludde lite otrogen med Grynet just nu, och Cindy är dräktig med någon helt okänd för mig xD så jag vet inte?! :O

Left behind

Imorgon åker Alexander, jag döööör! .. bah, jag är en dålig flickvän xD
Han åker till Småland i TVÅ veckor! , Hah, nu börjar jag låta lite som Therese :D Men jag håller med henne, det är lite smärta :)
Men men, idag har jag varit hos Alexander, vi har typ inte gjort någonting alls. Åkte till Vindeln efter middagen och träffade Mange Pernilla och Jörgen :) .. Typ, det enda vettiga vi gjort på hela dan xD ..
Vi har köpt en ny bil också! :) .. En audi, rööd! Det blir säkert bra, och så har vi sålt den gammla ^^ Lite tråkigt kanske, kommer ju sakna den, men aja :) Kommer sakna utrymmet >___<

Nya hästar

Idag följde jag och Therese med Marie och hennes pappa till Skellefteå och hämtade dom två sista hästarna ^^ En halvhingst, och ett sto,. Stoet va jätte fint, hon va super snäll, och jag är jätte förälskad i henne! :D
Halvhingsten/Vallacken va också jätte söt, men väldigt liten xD .
När vi kom hem så ställde vi honom i en box, och där stog han och skrek i typ .. 10 minuter, sen när han fick lite halm så lungnade han ner sig :)

Zorro


Zorro


Julshow - slut

Lite vemodigt är det ju.
Nu är det liksom, 1 ½ år kvar i min klass, vad ska man göra sen? Skaffa jobb, wie, det känns extremt vemodigt. Kan man inte bara ta studenten, sen så går allting bakåt igen? Såå mycket bekvämare allting vore då :)

I alla fall, hur som haver. Julshowen blev bra, bättre än jag trodde faktiskt ^^
Lite sur är jag väll över att dom ansågs mig "oviktigast" så jag fick ingen mygga.. Men man får väll ta komplimangen att Staffan och många andra är imponerad över min röst istället, att jag kan prata så högt, så det hördes i alla fall.

Idag har jag varit ute i stallet, jag och Therese for ut och red en sväng. Marie har köpt några nya hästar, 4 stycken! Jätte fina!
Hur som haver, sen så fyllde vi några säckar med hö, och mockade. Det va skönt, jag behövde komma ut en stund :) i 3 veckor minst har jag jobbat som ett djur för den här julshowen, och då har jag inte haft tid med något annat.

Jag saknar Alexander,

Ensamt

Blah, igår när Tina skulle åka så började jag grina. Gud vad jag kommer sakna henne, det är så jävla tomt när hon inte är här o.o ..  Fjant jag :)
Sen igår kväll så var jag med Lena, alltid lika jävla mysigt ^^ Vi såg film, pratade, åt oss feta på godis.

Nu i alla fall ska jag snart ut till Zorro :) Äntligen, jag har saknat honom också. Nu när det är julshow så är det svårt att hinna med allt, men idag fick vi ledigt (Otroligt >__< ) så då hade jag tänkt mysa lite med Zorro :D ..
Sen så har vi ju Lotten här, och hon är typ super jätte mysig, alla älskar henne här hemma, till och med pappa tycker om henne!

Mwha... jag saknar Tina ._____. <3

"Lucia"

Idag var jag och mamma och kollade på lucia tåget från estet :) själv är jag ju sjukskriven så jag behövde inte gå, men det va väldigt mysigt att kolla på.
Sen gick jag hem, åt lunch, kollade på film, sen vandrade jag vidare till MB för att träna mer inför julshowen, jippie..
Jag träffade Henke och Lena, det va rätt skönt, lite gammla ansikten. Man får en tryggare känsla, ungefär :)
Mwaah, jag saknar dom, kan inte allt bara backa ett år bakåt!!
I alla fall.. Sen har jag väll inte gjort så mycket mer, jag har varit med Lena och Alexander ikväll, sen kom Tina också med hennes hund Lotten som jag ska ta hand om i tre veckor ^^ Sen gick vi till Lucia liret för att kolla på samma lucia-tåg igen xD
Jaja, jag kommer sakna Tina, hon åker klockan 11.00 imorgon, jag kommer typ.. dö? Mwah, stackars mig :)

Tina


Julshow

Ja, nu är vi i full gång, flyttade in allt på MB igår, så idag så har vi jobbat som djur för att få upp allt på scen - Drygt som faan!
Under lunchen gick jag till stenbergska, dog lite grann, men nu verkar jag leva igen.
Sen gick jag och mamma och snabb käkade lite på lilla bagis, eftersom jag hade för kort tid kvar för att hinna äta något på skolan :)
Efter lunchen så gick alla körande människor upp till skolan för att va med i lucia, medan vi andra fick fortsätta nere på MB. Det börjar närma sig, undra när jag ska börja bli riktigt jävla nervös xD
Hur som helst,. Ikväll klockan 18.00 ska vi repa, jag stryper den idiot jävel som inte är där, eftersom jag har bråttom, för sen ska jag med Tina Per  Alexander och KU på Spa och ha det varmt och skönt ^^
Sen ska jag sova, för att ha ännu en helvetes dag >___<

Zorro


Tina

Är det inte en jävlig stil att lämna mig ensam i 3 veckor? xD Jag kommer sakna ihjäl mig efter Tina i jul O.o .. hon ska vara borta i 3 veckor, jag kommer dö >_____< ..

Zorro


Zorro


Välkommen till min nya blogg!

Omg, jag är jätte förvirrad!
Men aja ^^ Här är jag, liten och jätte stressad, ska försöka gå och lägga mig snart, har en jävla dag imorgon som ska klaras av :)

RSS 2.0